Βάπτιση Μυρτούλας

Μετά από λίγο καιρό απουσίας επανέρχομαι στο blogoσπιτό μου με νέες αναρτήσεις από όμορφες δουλίτσες που έγιναν τον τελευαίο καιρό. Ελπίζω να τις βρείτε και εσείς τόσο όμορφες όσο φαίνονται στα δικά μου μάτια!

Στη βάπτιση της Μυρτούλας που έγινε πριν απο λίγες ημέρες όλα ξεκίνησαν από την ιδέα των γονιών να περάσουμε το λουλουδάκι που ονομάζεται Μυρτώ σαν concept στη βάπτιση. Για μένα ήταν το καλύτερο. Με ένα θέμα και με συγκεκριμμένα χρώματα μια και το λουλουδάκι μυρτώ είναι σκούρο μωβ με κίτρινα στοιχεία, σχεδίασα μια όμορφη βάπτιση για την μικρούλα. Η μπομπονιέρα στάθηκε σε ήπιους τόνους μιας και τα υπόλοιπα κεράσματα ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. Απλό πουγκί σε δύο χρώματα, για την μπομπονιέρα των μεγάλων, και τα κλασσικά πλέον παιδικά χωνιά με τις σαπουνόφουσκες και τα διάφορα άλλα παιδικά καλούδια για τα παιδάκια.

Το κέρασμα ξεχωριστό .....! Ζουμερά cupcakes σοκολάτας, με το χαρακτηριστικό λουλούδι, τυλιγμένα σε δύο διαφορετικά σχέδια από wrappers που σχεδίασα αποκλειστικά για τη Μυρτώ! Και μετά τα cucpakes, για αυτούς που γλυκάθηκαν παραπάνω, ήρθε η δροσερή λεμονάδα να τους δροσίσει,και να θυμίσει κάτι από τις παλιές αυλές τα απογευματάκια του καλοκαιριου!













Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν μπαμπάς θα ήθελα μέσα από εδώ να σε ευχαριστήσω και πάλι για ό,τι έκανες Μίνα μου.

    Ήταν όλα υπέροχα.

    Όλοι μιλάνε ακόμα για τα υπέροχα cupcakes, τα χρώματα, τα σχέδια και φυσικά τις λεμονάδες.

    Syper!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις