Βάπτιση πεταλούδα!

Κανονικά, θα έπρεπε να σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και καλό τριήμερο με ένα θέμα με βάση το χαρταετό! Δυστυχώς όμως, παρόλο που το ετοιμάζω, δεν έχω κάνει ακόμα τη φωτογράφιση, και έτσι αποφάσισα να σας παρουσιάσω τις μικρές και ανάλαφρες πεταλουδίτσες, ιδανικές για βάπτιση κοριτσιού.

Mini cupcake , με ιδιαίτερες πεταλουδίτσες επάνω στην αριστοτεχνικά φτιαγμένη επιφάνειά τους. Οι πεταλούδες στέκονται λες και είναι έτοιμες να πετάξουν! Το κλουβάκι με της πεταλούδες είναι ιδανικό αντί βιβλίου ευχών μιας και οι καλεσμένοι υπογράφουν σε ασορτί καρτελάκια με πεταλουδίτσες και τις τοποθετούν μέσα στο κλουβάκι. Η μπομπονιέρα της βάπτισης απλό κουτί plexi που όμως με ένα πολύ όμορφο κοπτικό μας δίνει δύο διαφορετικές δυνατότητες σχεδίων.

Τα χρώματα πολλά και διαφορετικά, παστέλ ή έντονα. Λεπτά κορδελάκια δένουν τη μπομπονιέρα και καταλήγουν σε μικρές χρωματιστές πεταλουδίτσες! Θα είναι πολύ όμορφο να δείτε κάποιους από τους καλεσμένους της βάπτισης να φοράνε για πολύ καιρό μετά τη βάπτιση το όμορφο βραχιολάκι που μπορούν έυκολα να κατασκευάσουν από τα κορδελάκια και τις πεταλουδίτσες! Δείτε την τελευταία φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Για περισσότερες ιδέες με το θέμα πεταλούδα κάντε κλικ εδώ.














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις